WHO (THE F*CK) IS ELLES

Who the f*ck is Elles?

Mijn naam is Elles Tax, Multitax Assistant. Ik ben een integer mensenmens, nieuwsgierig van aard en ondersteun ondernemers waar nodig op allerlei fronten.

Al op jonge leeftijd begon ik met het ondersteunen van een ondernemer. Ik heb toen bewust gekozen voor een leerwerk traject als directiesecretaresse en vervolgens als administrateur omdat ik er van overtuigd ben dat je het meeste leert in de praktijk.
Inmiddels heb ik werk verricht voor diverse ondernemers van familie- en MKB-bedrijven.

Deze kennis en ervaring wil ik gebruiken om ondernemers te ondersteunen met werkzaamheden waar ze zelf niet aan toe komen of simpelweg geen zin in hebben. Met mijn hands-on mentaliteit en snelle manier van schakelen ga ik jou ontzorgen. Ben je op zoek naar een bepaalde oplossing en wil je daar samen over sparren?
Ook dan staat de deur voor je open.

Samen met jou wil ik de hulpvraag afstemmen naar een passend aanbod. Zo kan ik resultaatgericht te werk gaan en kunnen we jouw onderneming laten groeien.

Elles tax

Waarom starten als Multitax assistant?

Een oud-klasgenoot inspireerde mij toen ik zag dat ze was begonnen als Virtual Assistant. 'Dit is het!', riep ik toen ik haar verhaal las. Het idee om zelf te gaan starten hield me tot diep in de nacht wakker.

Door in gesprek te gaan met meerdere VA’s werd ik razend enthousiast. Dit is het werk waarin ik mijn sterkste kanten optimaal kan benutten en tegelijkertijd de vrijheid heb om te ondernemen waar en wanneer ik wil. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om uitdagend en afwisselend werk te verrichten voor diverse ondernemers, zodat ik hen kan ontzorgen door allerlei taken uit handen te nemen.

Als Multitax assistent ben ik multi-inzetbaar en locatie onafhankelijk.
Ik treed niet in dienst maar ondersteun je waar nodig. Je betaalt mij enkel voor de tijd waarin ik actief voor jou aan het werk ben. Tijdens een kennismakingsgesprek ben ik bovenal benieuwd naar je onderneming en wil ik samen met jou bekijken welke werkzaamheden ik uithanden kan nemen. Vervolgens bepalen we het aantal benodigde uren en daarna ga ik aan de slag en zal ik je tussentijds informeren.

Wil jij tijdswinst?

Randwerkzaamheden uitbesteden levert altijd extra tijd op omdat je het simpelweg zelf niet meer hoeft te doen. Deze tijd kan je gebruiken om meer uit jou onderneming te halen of jezelf wat meer vrijetijd te gunnen. 

Abonnementsvormen

Voor een prettige samenwerking is het van belang dat we duidelijke afspraken maken en regelmatig contact hebben.
Gaan wij de samenwerking aan? Dan kan dat op 3 verschillende manieren:

UURTARIEF

v.a. €52,- / per uur
  • In een uur tijd kan ik veel voor je doen. Laten we het gewoon een keer proberen. Bevalt het, dan kunnen we op uurbasis blijven werken, of je neemt een abonnement.
Populair

MAANDTARIEF

v.a. € 47,- / per uur
  • Een maandabonnement voor een vooraf bepaald aantal uren. Op deze manier weet je dat je structureel ondersteund wordt. Een abonnement wordt voor minimaal 3 maanden afgesloten en is daarna per maand opzegbaar.

PROJECTPRIJS

Prijs op aanvraag
  • Periodieke drukte of uitval binnen de organisatie? Vooral dan kun je extra ondersteuning gebruiken. Laten we samen kijken naar de werkzaamheden en de omvang van de opdracht, zodat ik een prijsofferte op maat kan maken.

De tarieven zijn exclusief BTW en eventuele reis- of materiaalkosten.